KIHILINE PORGANDIKOOK TOORJUUSTUKREEMIGA
Retsept lehelt liisil.blogspot.com
500 g porgandeid
100 g võid
4 muna
125 g suhkrut
150 g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl vaniljesuhkrut
Kreem:
300 g toasooja naturaalset toorjuustu
150 g hapukoort
1 sidruni riivitud koor
2 sl sidrunimahla
3 sl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
Riivi porgandid peene riiviga. Sulata või ja jäta jahtuma. Klopi munad suhkruga lahti. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja vaniljesuhkur. Lisa munavahule riivitud porgandid, sulavõi ja kuivained. Määri tainas ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.
Võta kook ahjust välja ja kummuta teisele küpsetuspaberile jahtuma. Jahtunud kook lõika neljaks kihiks.
Kreemi jaoks sega omavahel kõik ained.
Tõsta üks koogipõhi serveerimisalusele, määri peale ¼ kreemist. Jätka kuni saad 4-kihilise koogi, pealmiseks kihiks jääb toorjuustukreem.
EKLEERID Retsept raamatust "Võrratud koogid" , autorid Pille Enden ja Lia Virkus. Taigen 2,5 dl vett 100 g võid 0,5 tl s...
-
Retsept www.kokkama.ee Tainas 25g pärmi 2 sl suhkrut 1 tl soola 2,5 dl piima u 500 g jahu 100 g toasooja võid Täidis: 200 g...
-
Retsept kokkama.ee Tainas: 3 muna 1,5 dl suhkrut 1 dl jahu 1 dl kartulijahu 1 tl küpsetuspulbrit Täidis: 300 g toorjuustu 200...