BISCOTTI EHK CANTUCCINI KÜPSISED
Retsept lehelt teresake.blogspot.com
Koostis:
125 g hakitud sarapuupähkleid
50 g riivitud mandleid
1 apelsiini koor riivitult
3 muna
100 g võid
1,2 dl suhkurt
1 supilusikas vanillisuhkurt
7 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
100 g tükeldatud shokolaadi
0.5 tl soola
Valmistamine:
Rösti pähkleid 160-kraadises ahjus 10 minutit.Jahuta ning haki.
Sega kokku jahu,küpsetuspulber ja sool.Vahusta toasoe või suhkruga.Vahusta võimassile hulka ükshaaval 3 muna. Lisa röstitud ja hakitud pähklid, hakitud shokolaad ja jahu, ning sega kuni tainas on ühtlane.
Tee tainast 2 "leivapätsi" ja pane kuni 200°C-ni kuumutatud ahju.
Küpseta 20-25 minutit, seejärel lõika ta umbes 1 cm laiusteks tükkideks. Pane tagasi ahju, küpseta 160 kraadises ahjus esialgu ühe külje pealt ja seejärel teise külje pealt, küpsetamine kestab 10-15 minutit, kuni küpsised omandavad kuldse värvi.