Šokolaadikommid mandlite ja datlitega

Retsept perenaine.ee

50 g kivideta kuivatatud datleid
50 ml kohvikoort
50 g piimašokolaadi
4 sl kakaopulbrit
3 sl tuhksuhkrut
30 g võid
1 sl brändit
75 g jahvatatud mandleid
veeretamiseks 50 g kooritud ja röstitud mandleid


Koori mandlid, rösti ja jahvata jahuks. Haki datlid hästi peeneks ja pane koos koorega potti. Lase keema, lisa brändi, või ja šokolaad. Võta pott tulelt ja sega ühtlaseks. Lisa mandlijahu, kakao ja tuhksuhkur šokolaadisegule ja pane külma, kuniks mass on tahenenud.
Haki mandlid, vormi segust pallid ja veereta komme mandlipurus.Hoia külmas kuni serveerimiseni.

EKLEERID Retsept raamatust "Võrratud koogid" , autorid Pille Enden ja Lia Virkus. Taigen 2,5 dl vett 100 g võid 0,5 tl s...