KODUJUUSTU - VAARIKAKOOK



Retsept Tiiu Tamsalu

Liivapõhi
Jahu 300 g
Või 175 g
Suhkur 135 g
Munakollane 60 g
Küpsetuspulber 5 g

Kreem
Kodujuust 700 g
Hapukoor 900 g
Suhkur 250 g
Vaarikad 450 g
Zelatiin 40 g
Vesi 180 g

Valmista liivataigen ja küpseta 15 min 200 kraadises eelkuumutatud ahjus.  Paisuta zelatiin ja sulata soojaveevannis. Sega kokku kodujuust, hapukoor, suhkur ja vaarikad. Lisa sulatatud zelatiin
ja Pane segu jahtunud liivataigna põhja peale. Lase tarduda külmkapis.


EKLEERID Retsept raamatust "Võrratud koogid" , autorid Pille Enden ja Lia Virkus. Taigen 2,5 dl vett 100 g võid 0,5 tl s...