PORGANDIRULLBISKVIIT

Retsept perenaine.ee

Tainas:
3 muna
1 dl suhkrut
3 dl peenelt riivitud porgandit
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
4 dl vahukoort
0,5-1 dl suhkrut
1,5 tl vanillisuhkrut
200 gr vanillikohupiima.

Vahusta toasoojad munad suhkruga tugevaks vahuks. Lisa ettevaatlikult segades peenelt riivitud porgandid ja jahu-küpsetuspulbri segu. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja määri toasooja võiga. Vala tainas ahjuplaadile ja küpseta biskviiti 200-kraadises ahjus u. 10 minutit kuniks see on kuldkollane.



















Kummuta biskviit uuele küpsetuspaberile ja eemalda biskviidi küljest küpsetuspaber, jahuta täielikult maha.
Kreemiks vahusta vahukoor suhkur ja vanillisuhkruga ja lisa kohupiim.
Kata biskviit ühtlaselt kreemiga ja rulli tihedalt kokku.
Lase külmikus seista vähemalt 2 tundi.

EKLEERID Retsept raamatust "Võrratud koogid" , autorid Pille Enden ja Lia Virkus. Taigen 2,5 dl vett 100 g võid 0,5 tl s...